A Som Experiència Immobiliària fem de la intermediació immobiliària tota una experiència personal. Sabem que comprar, vendre o llogar un immoble són moments molt importants a la vida de les persones, plens d’il·lusions, pors i preguntes. Estem aquí per acompanyar-te, tranquil·litzar-te i fer que tot surti bé.

I com ho fem? Escoltant-te. Ens centrem en tu i busquem solucions per a les teves necessitats. Ens apassiona el món immobiliari però sobretot ens agrada el tracte personal, crear vincles i establir bones relacions amb els nostres clients. Posem tots els nostres coneixements tècnics i tota la nostra motivació personal al servei del treball ben fet. Som accessibles i propers, ens agrada que ens preguntin, que confiïn en nosaltres.

Som Experència Immobiliària neix en família. El 2015, dues empreses de gestió immobiliària, Gil Serveis Immobiliaris, a Barcelona, i Serra Experiència Immobiliària, a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès, ambdues de caràcter familiar, uneixen els seus esforços per oferir un servei immobiliari diferent, d’alta qualitat i especialització, proper i atent.

Si vols conservar un bon record de la venda o lloguer del teu immoble, aquest és el teu lloc.

Vols viure una experiència immobiliària?

Més de 50 anys al teu costat

Oficines Barcelona

Oficines Garraf

Oficines Penedès