Llogar un immoble pot ser fàcil i segur. 

Vols llogar el teu immoble?

Valoració econòmica de l’immoble, per obtenir un preu òptim de lloguer i posicionar-lo correctament.

Estudi de l’immoble i recomanació de petites millores per augmentar les oportunitats de lloguer.

Estratègia de màrqueting única per cada habitatge, posicionant correctament l’immoble per fer-lo visible allà on busca el llogater potencial.

Presentació de l’immoble amb fotografies professionals i descripcions acurades de tots els detalls, en els mitjans publicitaris nacionals de referència.

Anàlisi exhaustiu dels candidats, no només econòmicament, sinó coneixent-los i demanant referències, per assegurar la teva tranquil·litat.

Assessorament i gestió a tots els nivells, de forma honesta i rigorosa, durant tot el procés de lloguer, i ens ocupem de formalitzar el contracte d’arrendament.

Gestió del lloguer. Un cop llogat, ens encarreguem de gestionar tot allò relacionat amb el teu immoble, perquè no t’haguis de preocupar de res.

Fem del lloguer del teu habitatge una experiència immobiliària fàcil i agradable

Busques immoble de lloguer?

Diversitat d’immobles. Disposem d’immobles de característiques diverses a Barcelona, el Garraf i Vilafranca del Penedès perquè trobis el que estàs buscant.

Tracte personalitzat. T’avisem de les últimes novetats que més s’adapten als teus interessos abans de publicar-los.

Assessorament i tramitació del lloguer.  Ens encarreguem de parlar amb el propietari de l’immoble per presentar els candidats d’una manera segura, honesta i valorant diversos factors.

Gestió del contracte de lloguer. Ens ocupem de la redacció i signatura del contracte de lloguer personalitzat per a cada immoble.

Fem que trobar pis de lloguer sigui fàcil. 

Vols més informació?

Oficina

Vull rebre informació Vull rebre informació
He llegit i accepto He llegit i accepto l'avís legal